Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pro Kluky Z 504 For Guys From 504
Strikehold504th Forums > Current events > General Chat
DOC
sniper Tak pepku mám tě na mušce ph34r.gif ted jsem rozjel akcicku jsme u amiku ph34r.gif DOC
Popeye
Ty ses soumen rolleyes.gif , hlavne nenapadne ph34r.gif
DOC
QUOTE(Popeye @ Aug 18 2004, 05:23 PM)
Ty ses soumen  rolleyes.gif , hlavne nenapadne  ph34r.gif

boxing zadny nenapadne na ostro a hned :blink:Jinak jsem to rozšířil jak jsi si všimnul jde to dobře zukouším háčky a čárky jsem zvědav jestli to jde po našem. laugh.gif
DOC

sniper Hi Popeye. Whats happend with your GMC I saw huge raining today. It is bad weather mad.gif
DOC

smile.gif Tranquilo about your GMC it is military car. Raining is like girl. (Refreshing). laugh.gif
DOC
QUOTE(DOC @ Aug 20 2004, 06:06 AM)
smile.gif Tranquilo about your GMC it is military car. Raining is like girl. (Refreshing). laugh.gif

sad.gif So good work today. Iam happy now is GMC like GMC engine was running good. Finaly I promise you bring exhaust next week. Enyway I cant find Trandak today. sad.gif
Popeye
QUOTE(DOC @ Aug 21 2004, 04:49 PM)
sad.gif So good work today. Iam happy now is GMC like GMC engine was running good. Finaly I promise you bring exhaust next week. Enyway I cant find Trandak today. sad.gif

Thank you! (ted zase po nasom, doufam ze Trandak nakonec Vrtuli uklidnil, nerad bych aby nas Vrtule poslal k sipku a krasnych boku nebylo nic :-().
DOC
QUOTE(Popeye @ Aug 21 2004, 05:34 PM)
Thank you! (ted zase po nasom, doufam ze  Trandak nakonec Vrtuli uklidnil, nerad bych aby nas Vrtule poslal k sipku a krasnych boku nebylo nic :-().

Ja myslim ze to dopadne zapari a bude to v suchu jo tvrdnu v rachote a cekam az se dostavi elektrikar nebo mechanik
DOC
Hi Popy. Yesterday I was working after work I was sleepy for this reason I dint answer your phone.Today I have in work a lot of things to do. I will call you afternoon. sad.gif
Popeye
QUOTE(DOC @ Aug 24 2004, 12:36 AM)
Hi Popy. Yesterday I was working after work I was sleepy for this reason I dint answer your phone.Today I have in work a lot of things to do. I will call you afternoon. sad.gif

Oky doky Doc :-), (po nasom - volal jsem Ti jako zbesilej, pac jsem si myslel jestli se neco nestalo).
DOC
mad.gif I am in work now is too late 01:00 nothing funny. mad.gif
DOC
tongue.gif tak jedu jedu s tim forem se vsichni pekne hrabeme tak uz neco udelej!!!!!!!!!!!!!! sniper
DOC
ph34r.gif tak jak nepises se co se deje ja vypadam osamocen a taky jak uchyl neb si pisu pro sebe jinak jsem porad v praci takze zitra asi nic neb budu chrunet blink.gif
Popeye
QUOTE(DOC @ Sep 9 2004, 05:43 PM)
ph34r.gif tak jak nepises se co se deje ja vypadam osamocen a taky jak uchyl neb si pisu pro sebe jinak jsem porad v praci takze zitra asi nic neb budu chrunet blink.gif

sad.gif no doktore, to je tezky ja se koukam na forum tak trikrat denne (posledni dobou hlavne vecer) a jak jsi posledni dobou omezil kvuli praci komunikaci jakehokoliv druhu wink.gif , sledoval jsem Te, ale jako na potvoru poslednich par dni jsem tak nejak vypadl unsure.gif .
DOC
blink.gif uz mi sty prace hrabe jsem tu zase do noci vy si trajdate s gmc a ja tu tvrdnu blink.gif
DOC
laugh.gif tak jsem v Praze, jak se dohodnem? ph34r.gif
Popeye
huh.gif to vis jednou jsi dole, jdnou zase nahore. Jak znam praci, tak se to snad spravi a gmc si uzijes jeste do aleluja dry.gif , ted je potreba ji dat do pacu aby jsme si poradne uzili Svojanov, coz mi pripomina - mame na Svojanov uz nejaky plan s velkym P, kdyz to poradame? cool.gif
DOC
ohmy.gif poradam jo a ne ph34r.gif cara je v pohode jen tam pry trochu tahne laugh.gif je to ale uz v pohode cool.gif vsichni jsou nadseni rolleyes.gif Zdenda bude jezdit s nami jak jen to pujde smile.gif jinak trika se uz delaj bude to bomba sniper
DOC
sniper cau kide jak je na foru laugh.gif
DOC
Ahoj kluci co je s vámi umřeli jste nebo co
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.